Na ndiqni në Facebook

Art

Miresevini ne kategorine Art ne Immenseplatform ku do të gjeni piktura të mrekullueshme, muzikë, skulptura dhe libra të të gjitha llojeve.

Art

Filtrat aktiv

Çmimi 500 Lek

Aleksandri i Madh pershtatur nga A.Ziu

Aleksandri i madh (përshtatje)
Nga Alfred Ziu
Pergatiti : Medaur Studio
Lloji i librit : Mite dhe heronje, per Femije
Nr i faqeve : 90

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Astrologjia (Horoskopi)

Astrologjia (Horoskopi)
Perzgjodhi dhe perktheu nga frengjishtja: Nikolla Herceku
Pergatiti: Medaur Studio
Lloji i librit: Roman
Faqe 180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 6 000 Lek
5 Review(s) 

Pikturë Origjinale Winter

Pikturë Origjinale në Vaj. \'Winter\'

Transport i Shpejtë
6 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Aventurat e Gozhdes

Aventurat e Gozhdes
Nga Marcelo Arxhili & Gabriela Parka
Pergatiti Medaur Studio
Faqe :270

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 000 Lek

Axhusteria

Axhusteria
Nga Ing. Llazar Xhajanka
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Lloji i librit : Liber Profesional
Nr. i faqeve : 181

Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Liber Profesional Elektroauto

Elektroauto
Nga Ing. Petrit Bardhi
Pergatiti botimin Medaur Studio
Lloji : Manual, Libri Profesionale
Faqe 190

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Aventurat e Kapiten Vrungelit

Aventurat e Kapiten Vrungelit
Nga autori:  Andrej Nekrasov
Pergatiti Medaur Studio
Loji i librit : Aventura , libra per femije
Faqe: 325

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Dhe nisi vetem nga kureshtja

Dhe nisi vetëm nga kureshtja
Autobiografia e nje te burgosure dhe prostitute 13-vjecare
Nga Kristian F.
Përktheu nga origjinali Arben Gazioni
Titulli Origjinal: Wir kinder vom
Përgatiti botimin: Medaur Studio
Lloji i librit : Roman, Autobiografi
Nr. i faqeve : 117

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Ernestina

Ernestina (Tregime)
Nga autori Teodor Draizer
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Nr.i faqeve: 221
Cmimi : 500L

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Ezopi ne vargje

Libra per femije
Ezopi ne vargje (Fabula)
Pershtatur nga Janaq Pani
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve :135

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

E mbeshtjelle nga drita

Romani \'E mbështjelle nga drita\'
Nga autorja e mirenjohur  Betty J. Eadie
Titulli origjinal: Embraced by the light
Perktheu: Gentiana Minga
Nr. i faqeve : 180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Erika (Novela)

Erika (Novela)
Nga autori Elio Vitorini
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Nr. i faqeve : 321
Lloji i librit : Novele

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Fari ne fund te botes

Fari ne fund te botes
Nga autori  Zhyl Vern
Perktheu Selam Vaqarri
Lloji i librit : Klasike, Libra per Femije
Nr i faqeve :  170

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 700 Lek

Filologjia

Filologjia, liber studimor
Nga Lucia Cezarini Martineli
Perktheu Ardian Doka
Nr. i faqeve : 167
Cmimi : 700 L

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Fjalor i Mitologjise Klasike

Fjalor i Mitologjise Klasike
Perktheu Ardian Doka
Titulli origjinal: Dizionario di mitologia classica
Nr. i faqeve : 231
Cmimi : 800 L

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Gargantua

Gargantua
Nga Fransua Rable
Solli ne shqip  : Klio Evangjeli
Nr. i faqeve : 120
Lloji : Libra për femijë

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Gjakmarrja e Kusarit

Gjakmarrja e Kusarit
Nga Aleksander Duma
Pergatiti: Medaur Studio
Nr. i faqeve 180
Lloji i librit : Roman

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Poli dhe Virgjinia

Titulli:Poli dhe Virgjinia
Nga Bernard de Saint Pierre
Pergatiti: Medaur Studio

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 800 Lek

Fjalor i Mitologjisë Klasike 2

Fjalor i Mitologjise Klasike
Perktheu Ardian Doka
Titulli origjinal: Dizionario di mitologia classica
Nr. i faqeve : 231
Cmimi : 800 L

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Gavroshi

Gavroshi
Nga autori i mirenjohur : Viktor Hygo
Pergatiti botimin:  Medaur Studio
Nr. i faqeve: 150
Lloji i librit : Libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Princi dhe i varferi

Princi dhe i varferi (Roman) Nga Mark Tuen
Pergatiti botimin Medaur Studio 
Nr. i faqeve 125 
Lloji i librit : klasike,libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje