Karroce Aziamor Happy rosso
  • Karroce Aziamor Happy rosso

Aziamor Happy karroce ngjyre e kuqe

Aziamor happy karroce ngjyre e kuqe
Me mbeshtetesen dhe strehen e sipërme të levizshme sipas dëshirës.
Hapet dhe mbyllet lehtësisht për tu marrë kudo me vete.
E siguron fëmijën me 5 rripa gjatë kohes që e mbani në karrocë dhe vend për këmbet.
Një karrocë mjaft praktike dhe kompakte për cdo udhetim të bebit tuaj.

8 500 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Ky artikull së fundmi është shtuar në shportë më: 29/06/2019

Karrocë per fëmijet, me 4 rrota, e markës Aziamor.
Me mbeshtetesen dhe strehen e sipërme të levizshme sipas dëshirës.
Hapet dhe mbyllet lehtësisht për tu marrë kudo me vete.
E siguron fëmijën me 5 rripa gjatë kohes që e mbani në karrocë dhe vend për këmbet.
Pjesa e përparme në formë mbështetëse e rehatshme.
Në pjesën e poshtme ka një kosh për të mbajtur aksesorët që ju duhen.
Rrotat janë dyshe, rrotullohen 360 grade dhe me sistem frenimi.
Copa që e vesh karrocen mund të hiqet dhe të lahet në 30°C.
Një karrocë mjaft praktike dhe kompakte për cdo udhetim të bebit tuaj.

AZ53- ROSSO
2 Artikuj

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: