Na ndiqni në Facebook

Biznes & Para

Immenseplatform ka libra dhe guida mjaft interesante ne lidhje me ceshtje biznesi dhe parate. Libra rreth botes se Biznesit, Lidershipit, Burimet Njerezore, Kulturen e Biznesit, Pasuri te Paluajteshme, Karriera, Shitje, Taksimi dhe Femrat ne Biznes dhe shume zhaner te tjere.

Biznes & Para

Produkti nuk u gjend për momentin.

Do të shtohet së shpejti në platformën tonë