Navigimi Blogut

Postimet e fundit

Tag: "Fobi nga qeni"

  • Zbuloni 9 fobite me te zakonshme!
    Zbuloni 9 fobite me te zakonshme!
    1301 Views pëlqime

    A keni frike nga insektet,qeni,trembeni kur jeni vetem ne nje mjedis vetem, ndiheni te turperuar ne publik,stresoheni poara lartesive apo avioneve? Zbuloni se nga cfare keni fobi dhe lexoni keto 9 lloje fobish te vertetuara nga studime shkencore amerikane. Zbuloni dhe se nga cka kane me shume frike njerzit

    Lexo më shumë