Navigimi Blogut

Postimet e fundit

Tag: "Karma"

  • A duhet te besojme ne Karma?
    A duhet te besojme ne Karma?
    490 Views pëlqime

    Është e rëndësishme të përmendim se çdo veprim që nuk ishte i qëllimshëm nuk është Karma, sepse qëllimi është faktori përcaktues. Nëse besoni në Karma, duhet të dini se ka ligje të karma që duhet të ndiqen për të mos tërhequr karma të këqija ose për t'u çliruar nga ajo.Ne kete artikull do te mesoni me shume si ndikon ajo ne perditshmerine tuaj dhe si te cliroheni nga karma e keqe...

    Lexo më shumë