Rreth Nesh

Immense Group është një kompani qe ka ne zoterim nje platform e-commerce MARKETPLACE immenseplatform.com e cila bashkon shumë dyqane në të gjithë Shqiperinë dhe Kosovën dhe merret me:
  • Blerje online
  • Shitje online
  • Reklamimin e produkteve
  • Asistencë marketingu
  • Ndërtimin dhe krijimin e websiteve
  • Ndërtim faqe me CMS të personalizuara
  • Ndërtim aplikacioneve
  • Shërbim data entry
  • Shërbim call center
  • immenseplatform.com është e disponueshme në: Android për Play Store IOS për App Store 
VIZIONI
Të bashkojë të gjithe shitësit nga Shqipëria, Kosova dhe shumë shpejt Ballkani në një platformë të vetme e-commerce.2. Zgjerimi i vazhdueshëm në tregjet e Ballkanit. MISIONI Misioni i kompanise Immense Group eshte:T’i përgjigjet kërkesave dhe nevojave të klienteve dhe njekohesisht ti pergjigjet kerkesave dhe nevojave të shitësve në mënyrë që secila pale të mbetet e kënaqur nga kompania jonë.
 Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke iu ofruar një gamë të gjerë të produkteve konkuruese si dhe shërbime të një standardi të lartë, të zhvillojmë profesionalizimin e stafit tonë përmes kurseve të ndryshme si dhe pjesëmarrjes në projektet për zhvillimin e aftësive të menaxhimit dhe lidershipi Në immenseplatform.com shitësit do të kenë dyqanin e tyre online ku mund të shesin,reklamojnë dhe përditësojnë ofertat e tyre për të tërhequr sa më shume klientë.
Kur ju shisni në immenseplatform.com produktet tuaja mund të gjenden lehtësisht dhe mund të blihen shumë thjeshtë. PERFITIMET TUAJA NGA IMMENSE PLATFORM · Me anë të Immense Platform ju mund te shtoni shitjet tuaja · Të zgjeroni zonën e shitjeve në Shqipëri dhe në Kosovë dhe shumë shpejt edhe në Europë · Zgjerimin e klientelës tuaj. · Shitja e sa më shume produkteve të dyqanit tuaj · Reklamimi i produkteve në web,mobile dhe në rrjetet tona sociale · Mirëmbajtja dhe përditesimet e vazhdueshme nga stafi i Immense Platform