Shërbimet Tona | Immense

Ndërtim Faqesh Interneti dhe APP

Ndërtojmë për ju faqe interneti sipas standarteve europiane.Stafi ynë është trajnuar në itali dhe së bashku me faqen e internetit ju krijojmë dhe applikacionin që mund të shkarkohet nga Play Store për Android dhe App Store në iPhone.


sherbime data entry immense

Shërbime Social Media, Data Entry & Call Center

Immense Platform ofron këto shërbime unike për ju dhe kompaninë tuaj. Nëse keni një shërbim tuajin ne me këte paketë shërbimesh ju ua bëjmë më të lehtë shërbimin ndaj klientit.


Mbështetje Teknike për kompaninë tuaj

Shërbimi ynë ju jep zgjidhje në problemet teknike që ju keni. Nëse dëshironi të instaloni zyrat apo shërbime dixhitale ne jemi opsioni juaj më i mirë.


bigcommerce-artwork-2-33daa5b2a64f0d1176

Immense Punë

Immense Platform kërkon të jesh edhe ti pjesë e stafit. Bëhu edhe ti i rëndësishëm në zhvillimin online të Shqipërise.

Radio Kontakt

Promovoni Biznesin tuaj tek Radio Kontakt dhe përfitoni shikueshmëri më të gjerë të biznesit tuaj..
immense business radio kontakt


Jepini ambientit tuaj Komoditetin e Munguar

Shërbimi ynë ju lidh me kompanitë më serioze dhe me më shumë eksperiencë në tregun Shqiptarë te mobiljeve dhe arredimit.
mobiljeunike_SHERBIME_BANNER.jpg


bigcommerce-artwork-2-33daa5b2a64f0d1176

Instalim dhe Konfigurime Rrjeti

Shërbimi më i kërkuar në ditët e sotme.Jepini sy dhe survejim ambientit tuaj të punës. Teknikët tanë do ju mundësojnë çdo gjë gati në pak orë.


Shërbim Gomisteri

Shërbimi ynë ju lidh me kompanitë më serioze dhe me më shumë eksperiencë në tregun Shqiptarë te Gomisterive.
gomisteri_SHERBIME_BANNER.jpg


immense seo sherbim

Shërbim SEO

Shërbimi më i kërkuar në ditët e sotme.Jepini energji website tuaj duke optimizuar rankimin dhe shpejtësinë e faqes suaj me ne. Expertët tanë ju garantojnë sukses dhe shumëfishim të shitjeve tuaja.


Immense Marketing

Promovoni Biznesin tuaj tek Immense Marketing dhe përfitoni shikueshmëri më të gjerë të biznesit tuaj..
immensemarketing_SHERBIME_BANNER.jpg