Si të Shes ?

si te shes ne immense

Regjistrohuni si Klient

Si fillim regjistrohuni ne platformen tone nepermjet facebook ose google.
Gjithashtu mund te regjistroheni edhe nepermejet email

llogaria ime ne immense plarform

Shkoni tek llogaria ime

Pasi jeni regjistruar ne platformen tone do te mund te aksesoni panelin e shfaqur
Tek ky panel mund te aksesoni direkt dyqanin tuaj tek ne apo dhe llogarine tuaj.

Shites ne immense platform

Rregjistrohini si shites

Pasi te klikoni tek Llogaria Ime do te keni mundesine qe te regjistroheni si shites.
Kjo realizohet vetem duke klikuar mbi butonin regjistrohuni si shites, lexoni rregulloren dhe jepini ok.

Paneli juaj ne immense platform

Exploroni Panelin tuaj

Me pas ju keni akses direkt tek paneli juaj i shitesit.
Pas aprovimit nga staffi i Immense Platform ju mund te listoni produkte apo dhe te merrni porosi ne produktet e tuaja.

Na Kontaktoni per me teper info

Manuali Perdoruesit