Transporti

KTHIMI I PRODUKTIT

Brenda 48 orëve ju keni të drejtë të ktheni produktin ose ta ndërroni atë me një produkt tjetër. Produkti duhet të jetë me paketimin origjinal, pa shenja gërvishtjeje dhe me të gjitha aksesorët e produktit dhe të paketimit. Gjithashtu duhet të na theksoni arsyen e kthimit të produktit në mënyre që të përmirësojmë akoma më tepër shërbimet tona ndaj jush.


KUSHTET DHE TARIFAT E TRANSPORTIT

QytetetTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytetet e Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve