Krevat lekundes Cullami Cam
  • Krevat lekundes Cullami Cam
  • Krevat lekundes Cullami Cam

Cullami Cam Krevat lekundes ngjyre bezhe

Krevat lëkundës me skelet metalik ngjyrë bezhë për bebe Cullami CAM
Ka 4 rrota të cilat ndihmojnë në lëvizje, 2 prej të cilave me sistem frenimi.
Së bashku me krevatin përfshihen: dyshek i hollë, veshja e brendeshme si dhe një shufër e levizshme për t'i vendosur një mbulesë të hollë në formë perde.

34 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Krevat lëkundës me skelet metalik për fëmijët ngjyrë bezhë
Krevat lëkundës ka 8 nivele lartësie dhe hapje në njërën anë e cila jep lehtësi për të qenë më pranë me krevatin e prindërve.
Krevati mund të lëkundet për një gjumë më të rehatshëm për fëmijët.
Ka 4 rrota të cilat ndihmojnë në lëvizje, 2 prej të cilave me sistem frenimi.
Së bashku me krevatin përfshihen: dyshek i hollë, veshja e brendeshme si dhe një shufër e levizshme për t'i vendosur një mbulesë të hollë në formë perde.
Mund të përdoret nga fëmijët me peshë nga 0-9 kg.
Përmasat 105x59x82/134 cm.
Pesha 10.9kg

ART.925 COL.143
1 Artikulli

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: