Kreher elektrik per drejtim flokesh DSP E-100040
  • Kreher elektrik per drejtim flokesh DSP E-100040
  • Kreher elektrik per drejtim flokesh DSP E-100040
  • Kreher elektrik per drejtim flokesh DSP E-100040
  • Kreher elektrik per drejtim flokesh DSP E-100040
  • Kreher elektrik per drejtim flokesh DSP E-100040

DSP Kreher elektrik per drejtim flokesh E-100040

Kreher elektrik DSP E-100040
Voltazhi: 100-240V 
Fuqia: 50-60 w
Ndihmon per te drejtuar floket shpejt dhe vetem me nje kalim te vetem ne saje te sistemit te ngrohte te kreherit.
I paisur me nje ekran LED per te treguar temperaturen.

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
2 990 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Kreher elektrik DSP E-100040
Temperatura maksimale: më shumë se 240 ° c
Aplikimi ne floke : te thatë dhe te lagësht
Voltazhi: 100-240V 
Fuqia: 50-60 w
Kjo ju ndihmon për të rregulluar flokët tuaj shpejt, në sajë të sistemit shumë të ngrohtë të kreherit
Drejton  flokët me një kalim të vetëm
Me butonat për uljen dhe ngritjen e temperaturës dhe butonin për ndezje dhe fikje.
Ngrohet shpejt dhe përbëhet nga dhëmbë qeramike.
Me një ekran të vogël LED për të treguar temperaturën.
Kreheri i duhur për një drejtim flokesh perfekt dhe pa humbur shumë kohë.

DSP0119
10 Artikuj

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: