GHS GBXL tela kitare elektrike

TELA KITARE ELEKTRIKE GHS GBXL

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
1 300 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

TELA PËR KITARE ELEKTRIKE  RRUMBULLAKE  EXTRA 009/042

Tela të perpunuara me precizion me shtrese nikelin, fuqi dhe performancë. Tingulli i shkëlqyer, jetgjatësi: GBXL Boomers GHS vazhdojnë të jenë tela kitareje "Power".
Karakteristikat kryesore
Lloji:  ExtraLight
Shkallëzimi: 009, 011, 016, 024, 032, 042

GBXL
1 Artikulli
2018-11-21

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: