HEMANI VAJ KOKOSI 250ml
  • HEMANI VAJ KOKOSI 250ml
  • HEMANI VAJ KOKOSI 250ml

HEMANI VAJ KOKOSI 250ml

Vaj i kokosit multifunksional eliminon rrudhat e syve, sherben si krem fytyre dhe skrab per trupin, lehteson tretjen, trajton strijat

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
850 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Vaji i kokosit është një produkt me shumë përdorime për bukurinë. Ai është një hidratues natyral perfekt, por jo vetëm. Më poshtë po ju listojmë disa nga përdorimet kryesore të vajit të kokosit:
Pastrues fytyre
Me një pambuk të lyer me vaj kokosi, fshije makeup-in me kujdes pa e sforcuar lëkurën. Efekti është i menjëhershëm. Një pastrues mjaft i mirë është edhe duke u përzier me vajin e kastorit ose edhe me pak sheqer në formën e scrub-it. Hidratues
Vaji i kokosit është një ushqyes i shkëlqyer për lëkurën e thatë. Ai ndihmon në reduktimin e infeksioneve dhe problemet me lëkurën si akne, psoriasis dhe ekzema. I jep butësi lëkurës dhe largon shenjat apo skuqjet. Vetitë e tij antibakteriale janë të pakrahasueshme me produktet kozmetike, Merr një sasi të vogël vaj kokosi dhe aplikoje në fytyrë, trup dhe qafë. Përsërite të paktën një herë në javë dhe rezultati është i dukshëm.
Eliminon rrudhat e syve
Vaji i kokosit është një hidratues shumë i mirë edhe për lëkurën e hollë të syve. Duke e aplikuar çdo mbrëmje pas larjes së fytyrës rrudhat do t’i mbash larg për shumë vite. Aplikoje ngadalë në të gjithë zonën rreth e rrotull syrit, veçanërisht aty ku ka rrudha.
Krem fytyre
Përdore vajin e kokosit edhe si krem fytyre. Pas dushit ose edhe pas çdo larje që i bën fytyrës, përdor pak vaj kokosi dhe mbaje për gati 10 minuta. Lëre të ta thithë fytyra dhe pastaj vendos grimin.
Skrab trupi
Vaji i kokosit përdoret si një përbërës kryesor në përgatitjen e skrabeve natyralë për trupin. Përzijeni vajin e kokosit me kripë ose sheqer të imët dhe përdoreni si skrab për trupin apo këmbët.
Vaji kundër strijave
Vaji i kokosit ka efekt shumë pozitiv kundër çarjeve të lëkurës. Femrat mund ta përdornin në mënyrë të vazhdueshme gjatë apo pas shtatzënisë, por edhe në rast të çarjeve në zonat e vitheve, gjoksit apo barkut. Pastron gojën Një gargare me një lugë nga vaji i kokosit do të largojë gjithë bakteret dhe mikrobet nga goja juaj për shkak të vetive antibakteriale që ka ky vaj.
Lehtëson tretjen
Nëse vuani nga tretja ose fryrja e barkut, provoni të konsumoni vajin në dijetën tuaj. Sipas studimeve është zbuluar se vaji i kokosit rregullon çrregullimet me tretjen. Acidet yndyrore në kokos përmbajnë veti mikrobale, që do të thotë se kanë ndikim qetësues në bakterie, kandida dhe parazitë që shkaktojnë tretje të dobët.

8964000390603
12 Artikuj

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: