Na ndiqni në Facebook

Higjene Orale

Produktet e higjenës së dhëmbëve përfshijnë një shumëllojshmëri të artikujve për kujdesin oral si paste dhembesh, furce dhembesh, sete pastrimi per dhembe tek Immensplatform.com

Higjene Orale

Filtrat aktiv

Çmimi 350 Lek

PASTE DHEMBESH BIMORE ME MISWAK

Paste dhembesh miswak
Ka veti antibakteriale
Parandalon kavitetin
Mbron mishrat e dhembeve
Zbardh dhembet

Transport i Shpejtë
350 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

SHAFRAN IRANI PISTIL 1gr

Shafran nga Irani
1. Mbron kunder Kancerit 
2. Ndihmon ne te mesuarit dhe forcon kujtesen
3. Trajton semundjen e Parkinsonit, humbjes se kujteses dhe inflamacionit
4. Trajton pubertetin e vonuar
Per me shume pershkrim lexoni me poshte

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje