Na ndiqni në Facebook

Kujdesi per Floket

Kujdesi për Flokët ketu do te gjeni produkte si shampo me balsam, tharese flokesh, pjaster, maska flokeshfurce qeramike ne kemi atë që ju nevojitet këtu ne Immenseplatfrom.com

Kujdesi per Floket

Filtrat aktiv

Çmimi 700 Lek

HEMANI KENA VIOLET ORGANIKE PER FLOKET

Kena Hemani bimore ngjyre violet 100gr
Pershpejton rritjen e flokeve
I jep shkelqim dhe i dendeson floket
Stopon renien e flokeve dhe i forcon ato

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA E ZEZE PER FLOKET 100gr

1. Ju jep flokeve shkelqim dhe volum
2. Stopon renien e flokeve dhe i forcon ato
3. Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato
4. Largon zbokthin dhe yndyren ne skalp 

Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA E ZEZE E LEHTE PER FLOKET 100gr

1. Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato
2. Largon zbokthin dhe yndyren ne skalp
3. Ju jep flokeve shkelqim dhe volum
4. Stopon renien e flokeve dhe i forcon ato

Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA KAFE PER FLOKET 100gr

Kena ngjyre kafe per floket 100g

 1. Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato. 
 2. Largon zbokthin dhe yndyren ne skalp.
 3. Ju jep flokeve shkelqim dhe volum.
 4. Sheron plaget, djegiet dhe rigjeneron indet e demtuara.
Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA KAFE E LEHTE PER FLOKET 100gr

Kena Bio Organic ngjyre kafe e lehte 100gr
Vetite e kenase jane:

 1. Pershpejton rritjen e flokeve
 2. Largon zbokthin dhe yndyren
 3. Stopon renien e flokeve
Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA QERSHI PER FLOKET 100gr

Kena qershi per floket 100gr BIO ORGANIC

 1. Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato. 
 2. Largon zbokthin dhe yndyrën në skalp.
 3. Ju jep flokeve shkelqim dhe volum.
 4. Sheron plaget, djegiet dhe rigjeneron indet e demtuara.
 5. Kuron infeksionet dhe mykun e thonjve.
Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA NGJYRE GESHTENJE PER FLOKET 100gr

Kena geshtenje per floket 100 gr
Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato
Largon zbokthin dhe yndyren ne skalp
Ju jep flokeve shkelqim dhe volum
Stopon renien e flokeve dhe i forcon ato 

Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA E KUQE PER FLOKET 100gr

1. Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato
2. Largon zbokthin dhe yndyren ne skalp 
3. Ju jep flokeve shkelqim dhe volum
4. Stopon renien e flokeve dhe i forcon ato

Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 790 Lek

BIO ORGANIC KENA VISHNJE PER FLOKET 100gr

Kena Bio Organic ngjyre vishnje 100gr
Pershpejton zgjatjen e flokeve dhe i trash ato
Stopon renien e flokeve dhe i forcon ato. 
Kuron infeksionet dhe mykun e thonjve.
Ju jep flokeve shkelqim dhe volum. 

Transport i Shpejtë
790 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

HEMANI SAPUN BIMOR ME KASTRAVEC DHE ALOE VERA

Sapun bimor me kastravec dhe aloe vera
Pastron lekuren ne thellesi
Balancon yndyren e lekures
Largon papastertite dhe toksinat
Ndihmon ne largimin e pikave te zea

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 11.0 (Extreme Bjonde)

Boja bimore NATURIGIN bjonde ekstreme eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike dhe vajra natyrale

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 10.3 ( Bjonde e arte)

Boja NATURIGIN bjode me nuance te arte eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike dhe vajra natyrale

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 10.2 (bjonde e hirte)

Boje bimore per floket NATURIGIN bjonde e hirte është një formulë e avancuar 100% organike
Kjo boje flokesh mbulon thinjat 100% 
Realizon ngjyren e deshiruar, pra bjonde e hirte

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 10.0 (Bjonde Platin)

Boje flokesh NATURIGIN bjonde platinium eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 7.55 (e kuqe)

Boje per floket NATURIGIN ngjyre e kuqe eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike
Kjo boje flokesh nuk permban kimikate dhe i mban floket e shendetshem

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 7.4 (bjonde mesatare)

Boje flokesh NATURIGIN bjonde mesatare eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te veçante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike 

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 7.0 (bjonde natyrale)

Boje flokesh NATURIGIN bjonde natyrale eshte një formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike dhe vajra natyrale

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 6.0 (bjonde e erret ne baker)

Boje flokesh NATURIGIN bjonde e erret ne baker eshte një formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 5.3 (Bjonde e erret)

Boja NATURIGIN eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 4.0 (kafe)

Boja flokesh NATURIGIN ngjyre kafe eshte nje formule e avancuar 100% organike
Boje bimore qe mbulon thinjat 
Realizon ngjyren kafe 100%

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 3.0 ( kafe e erret)

Boje flokesh NATURIGIN ngjyre kafe e erret eshte nje formule e avancuar 100% organike
Kjo boje per floket eshte 100% pa amoniak, 100% pa paraben, 100% pa resorcinol, 100% pa lurel 
Boja kafe e erret mbulon thinjat 100% 

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 2.3 (e zeze)

Boje per floket NATURIGIN e zeze eshte nje formule e avancuar 100% organike
Kjo boje flokesh mbulon thinjat teresisht
100% Realizon ngjyren

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 800 Lek

NATURIGIN BOJE ORGANIKE PER FLOKET 2.0 (e zeze)

Boja organike e flokeve NATURIGIN ngjyre e zeze eshte nje formule e avancuar 100% organike, me nje perzierje te vecante te vajrave esencial limoni dhe mandarine dhe me 10 lloje ekstraktesh te tjera organike dhe vajra natyrale.
Kjo boje per floket eshte ideale sepse ushqen dhe i jep shkelqim flokeve

Transport i Shpejtë
1 800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 950 Lek

HEMANI SHAMPO ME KOLAGJEN PER LARGIMIN E YNDYRES 150ml

Kjo shampo u formulua per te trajtuar dhe mbrojtur floket tuaj nga keto efekte te demshme
Pershpejton rritjen e flokeve
Shton volumin dhe i ben floket te duken me te trashe dhe te shendetshem
Kolagjeni eshte efektiv ne riparimin dhe parandalimin e majave dyshe si dhe balancon lageshtine dhe yndyren te floket

Transport i Shpejtë
950 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 150 Lek

INDUS VALLEY VAJ ESENCIAL CITRONELLA PER ASTEOARTRIT & REOMATIZEM 15ml

Vaji esencial citronela ka veti anti fungale dhe anti bakteriale. 
Largon materialet toksike
Trajton asteoartritin, reumatizmen
Stimulon prodhimin e urines duke ndihmuar në detoksifikimin e trupit. 
Qeteson dhe kuron infeksionet 

Transport i Shpejtë
1 150 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje