Na ndiqni në Facebook

Libra

Ketu do te gjeni Shtepine e Librit, me nje shumellojshmeri librash.
Libri eshte dhurata me e bukur!

Libra

Filtrat aktiv

Çmimi 500 Lek

Astrologjia (Horoskopi)

Astrologjia (Horoskopi)
Perzgjodhi dhe perktheu nga frengjishtja: Nikolla Herceku
Pergatiti: Medaur Studio
Lloji i librit: Roman
Faqe 180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Aleksandri i Madh pershtatur nga A.Ziu

Aleksandri i madh (përshtatje)
Nga Alfred Ziu
Pergatiti : Medaur Studio
Lloji i librit : Mite dhe heronje, per Femije
Nr i faqeve : 90

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Aventurat e Gozhdes

Aventurat e Gozhdes
Nga Marcelo Arxhili & Gabriela Parka
Pergatiti Medaur Studio
Faqe :270

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 000 Lek

Axhusteria

Axhusteria
Nga Ing. Llazar Xhajanka
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Lloji i librit : Liber Profesional
Nr. i faqeve : 181

Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Aventurat e Kapiten Vrungelit

Aventurat e Kapiten Vrungelit
Nga autori:  Andrej Nekrasov
Pergatiti Medaur Studio
Loji i librit : Aventura , libra per femije
Faqe: 325

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Dhe nisi vetem nga kureshtja

Dhe nisi vetëm nga kureshtja
Autobiografia e nje te burgosure dhe prostitute 13-vjecare
Nga Kristian F.
Përktheu nga origjinali Arben Gazioni
Titulli Origjinal: Wir kinder vom
Përgatiti botimin: Medaur Studio
Lloji i librit : Roman, Autobiografi
Nr. i faqeve : 117

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Liber Profesional Elektroauto

Elektroauto
Nga Ing. Petrit Bardhi
Pergatiti botimin Medaur Studio
Lloji : Manual, Libri Profesionale
Faqe 190

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

E mbeshtjelle nga drita

Romani \'E mbështjelle nga drita\'
Nga autorja e mirenjohur  Betty J. Eadie
Titulli origjinal: Embraced by the light
Perktheu: Gentiana Minga
Nr. i faqeve : 180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Ernestina

Ernestina (Tregime)
Nga autori Teodor Draizer
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Nr.i faqeve: 221
Cmimi : 500L

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Ezopi ne vargje

Libra per femije
Ezopi ne vargje (Fabula)
Pershtatur nga Janaq Pani
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve :135

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Erika (Novela)

Erika (Novela)
Nga autori Elio Vitorini
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Nr. i faqeve : 321
Lloji i librit : Novele

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Fari ne fund te botes

Fari ne fund te botes
Nga autori  Zhyl Vern
Perktheu Selam Vaqarri
Lloji i librit : Klasike, Libra per Femije
Nr i faqeve :  170

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 700 Lek

Filologjia

Filologjia, liber studimor
Nga Lucia Cezarini Martineli
Perktheu Ardian Doka
Nr. i faqeve : 167
Cmimi : 700 L

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Gargantua

Gargantua
Nga Fransua Rable
Solli ne shqip  : Klio Evangjeli
Nr. i faqeve : 120
Lloji : Libra për femijë

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Gjakmarrja e Kusarit

Gjakmarrja e Kusarit
Nga Aleksander Duma
Pergatiti: Medaur Studio
Nr. i faqeve 180
Lloji i librit : Roman

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 800 Lek

Fjalor i Mitologjise Klasike

Fjalor i Mitologjise Klasike
Perktheu Ardian Doka
Titulli origjinal: Dizionario di mitologia classica
Nr. i faqeve : 231
Cmimi : 800 L

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Gavroshi

Gavroshi
Nga autori i mirenjohur : Viktor Hygo
Pergatiti botimin:  Medaur Studio
Nr. i faqeve: 150
Lloji i librit : Libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Poli dhe Virgjinia

Titulli:Poli dhe Virgjinia
Nga Bernard de Saint Pierre
Pergatiti: Medaur Studio

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 800 Lek

Fjalor i Mitologjisë Klasike 2

Fjalor i Mitologjise Klasike
Perktheu Ardian Doka
Titulli origjinal: Dizionario di mitologia classica
Nr. i faqeve : 231
Cmimi : 800 L

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Spartaku

Sparaku
Faqe 110
Pergatiti Medaur Studio

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Princi dhe i varferi

Princi dhe i varferi (Roman) Nga Mark Tuen
Pergatiti botimin Medaur Studio 
Nr. i faqeve 125 
Lloji i librit : klasike,libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 800 Lek

Fjalor i Mitologjise Klasike 3

Fjalor i Mitologjise Klasike
Perktheu Ardian Doka
Titulli origjinal: Dizionario di mitologia classica
Nr. i faqeve : 231
Cmimi : 800 L

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 1 500 Lek

Historia e Artit

Historia e Artit / The Story of Art
Nga E. H. Gombrich
Pergatiti : Medaur Studio
Nr. i faqeve 623
Lloji i librit : Liber Studimorë

Transport i Shpejtë
1 500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 300 Lek

Tomy & Xherry ne Tirane

Tom dhe Xherry ne Tirane
Pergatiti Medaur Studio
Lloji i librit : Liber per femije
Nr. i faqeve : 60

Transport i Shpejtë
300 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Rrefimi i nje anijembyturi

Rrefimi i nje anijembyturi
Nga autori i mirenjohur Gabriel Garcia Marquez
Titulli origjinal: Relato de Naugrago
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Lloji i librit : Roman
Nr. i faqeve : 150

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 700 Lek

S'ka dashuri pa dashuri

S\'ka dashuri pa dashuri
Titulli origjinal: Pas d’amour sans amour.
Perktheu ne shqip :Nasi Lera
Nr. i faqeve: 320
Lloji i librit: Roman

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 1 000 Lek

Historia e vertete Ali Pashe Tepelenes

Historia e vërtetë Ali Pashë Tepelenës
Nga Aravantini
Perkthyer nga I. M. Qafezezei
Lloji i librit : Liber shqipetar, Studimor
Nr. faqeve : 370

Transport i Shpejtë
1 000 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje