Na ndiqni në Facebook

Libra Per Femije

Miresevini tek seksioni me i dashur dhe pelqyer i femijeve Libra ne Immenseplatform. Ketu do te gjeni cdo liber per femijen tuaj, libra e dukues, libra vizatimor, libra me perralla, libra me muzike, enciklopedi, atlase te cilat ndikojne shume ne rritjen dhe edukimin me te mir ete femijes tuaj

Libra Per Femije

Filtrat aktiv

Çmimi 500 Lek

Aventurat e Gozhdes

Aventurat e Gozhdes
Nga Marcelo Arxhili & Gabriela Parka
Pergatiti Medaur Studio
Faqe :270

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Aventurat e Kapiten Vrungelit

Aventurat e Kapiten Vrungelit
Nga autori:  Andrej Nekrasov
Pergatiti Medaur Studio
Loji i librit : Aventura , libra per femije
Faqe: 325

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Ezopi ne vargje

Libra per femije
Ezopi ne vargje (Fabula)
Pershtatur nga Janaq Pani
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve :135

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Fari ne fund te botes

Fari ne fund te botes
Nga autori  Zhyl Vern
Perktheu Selam Vaqarri
Lloji i librit : Klasike, Libra per Femije
Nr i faqeve :  170

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 400 Lek

Gargantua

Gargantua
Nga Fransua Rable
Solli ne shqip  : Klio Evangjeli
Nr. i faqeve : 120
Lloji : Libra për femijë

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Gavroshi

Gavroshi
Nga autori i mirenjohur : Viktor Hygo
Pergatiti botimin:  Medaur Studio
Nr. i faqeve: 150
Lloji i librit : Libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Princi dhe i varferi

Princi dhe i varferi (Roman) Nga Mark Tuen
Pergatiti botimin Medaur Studio 
Nr. i faqeve 125 
Lloji i librit : klasike,libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Spartaku

Sparaku
Faqe 110
Pergatiti Medaur Studio

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 300 Lek

Tomy & Xherry ne Tirane

Tom dhe Xherry ne Tirane
Pergatiti Medaur Studio
Lloji i librit : Liber per femije
Nr. i faqeve : 60

Transport i Shpejtë
300 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 300 Lek

Xhaxhi kompjuteri

Liber per femije
Xhaxhi Kompjuteri
Cmimi 300L

Transport i Shpejtë
300 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Kikja

Kikja
Nga autori Vladimir Shyti
Pergatiti botimin Medaur Studio
Lloji i librit : Mite dhe Heronjte , per Femije
Faqe: 135

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Kozeta

Kozeta (Roman)
Nga autori Viktor Hygo
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve  125
Lloji i librit Liber per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Legjendat e Arberit

Legjendat e Arbërit (Rrëfenja)
Nga autori Frederik Rreshpja
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve 125
Lloji i librit : liber per femije,perralla

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Libri sekret i xhuxhave

Libri sekret i xhuxhave
Nga Saro de la Iglesi dhe Javier Gomez Rea
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve 100
Lloji i librit : liber per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Perralla te zgjedhura

Përralla të zgjedhura
Nr. i faqeve : 170
Nga Andersen
Pergatiti Medaur Studio
Lloji I librit : Liber per femije,Perralla

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Pese femijet dhe Feniksi

Pese femijet dhe Feniksi
Nga autori Edith Nesbit
Pergatiti botimin Medaur Studio
Nr. i faqeve : 250
Lloji i librit : Aventure,liber per femije

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje