Na ndiqni në Facebook

Libra shkollor & Edukimi

Miresevini ne seksionin Libra shkollor dhe Edukimi ne Immenseplatform.com. A po kerkoni burime per te mesuar ose libra edukimi per klasen tuaj? Immenseplatform ofron mijera libra shkollore per te gjithe nxenerit dhe studentet

Libra shkollor & Edukimi

Filtrat aktiv

Çmimi 500 Lek

Sinonimia e gjuhes angleze

Fjalori vjen në formatin e tij si një provë (market) në evidentimin e pasurisë së sinonimisë së gjuhës angleze. Për nga vetë pasuria ky fjalor trajton rreth 1200 fjalë, që do të thotë se një fjaloë I tillë është ndërtuar për ti shëebyer më së shumti nxënësve dhe studentëve

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Liber
  • Vetëm online
  • Në aksion!
Çmimi 800 Lek

Liber

KESHILLAT E EDLIRES
Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje