Na ndiqni në Facebook

Organo dhe Aksesorë

Organo, instrumente dhe vegla muzikore ne shitje ne platformen ecommerce ne Shqiperi Immense. Te gjitha paisjet muzikore dhe instrumentet muzikore mund ti gjeni online tek ne me cmime te leverdisshme per ju.

Organo dhe Aksesorë

Filtrat aktiv

Çmimi 19 000 Lek

MEDELI Tastiere 5-Oktave M5

TASTIERE MEDELI 5-OKTAVE M5
Permasat: 940 x 356 x 136 mm
Pesha: 3.75k

Transport i Shpejtë
19 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 29 000 Lek

Medeli Tastiere A100

TASTIERE 100A
Dimensionet (WxDxH): 970 x 370 x 142 mm
Pesha: 6 Kg

Transport i Shpejtë
29 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 23 000 Lek

Medeli Tastiere modeli M211K

TASTIERE MEDELI M211K
Dimensionet: 943 x 316 x 101 mm

Transport i Shpejtë
23 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 5 700 Lek

Proel Suport tastiere Dopio X SPL250

Suport tastiere Dopio X Proel SPL250
Lartesia maksimale: 970 mm
Pesha: 11.80 Kg
Ngarkesa maksimale: 90 Kg

Transport i Shpejtë
5 700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 13 500 Lek

Proel Suport tastiere modeli EL260 (me kater kembe)

Suport tastiere Proel EL260 (me kater kembe)
Kapaciteti i ngarkeses: 105 Kg
Kapaciteti i ngarkeses se kraheve te siperme: 25 Kg
Kapaciteti i ngarkeses se raftit kryesor: 80 Kg

Transport i Shpejtë
13 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje