Piano digjitale ORLA Stage Studio
  • Piano digjitale ORLA Stage Studio
  • Piano digjitale ORLA Stage Studio

ORLA Stage Studio Piano digjitale ngjyre e bardhe

Piano digjitale ORLA Stage Studio
Pesha: 22 kg
Ngjyra : e bardhe

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
75 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Piano digjitale ORLA Stage Studio
Tastiera: 88 çelësat çekiç me rezistencë të ndryshme në regjistrat e sipërm / të ulët
Polifonia: 64 shënime
Tinguj: 16 tinguj në regjimet Single / Split / Layer
Kontrollet: Vëllimi Master, 8 Nivelet e Ndriçimit: -4 / + 4 Buttons Up / Down
Efektet: Reverberations: Dhoma, Salla, Teatri - Chorus
Demo: 20 këngë demo
 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/8
Pedals: Mbështetje / Soft / Sostenuto (mbështetur pedale përfshirë)
Dinamika: 4 lloje: Hard / Normal / Easy - Pa dinamikë
Bluetooth: në dispozicion
Midi: Midi On / Off.
Konektorë: Lidhës Bluetooth, dalje L / R, hyrje L / R, port USB, lidhës Midi, hyrje pedale 1 dhe 2, furnizimi me energji 12V DC
Bokse: 2 x 12 W
Pesha: 22 kg
Ngjyra : e bardhë

STAGE-STUDIO-WHT
1 Artikulli
2018-11-21

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: