Na ndiqni në Facebook

Pajisje Audio

Pajisje te ndryshme Audio,Bokse, Amplifikator, Bokse Pasive

Pajisje Audio

Filtrat aktiv

Çmimi 56 000 Lek

Proel Amplifikator HPX1200

Me kombinimin e fazave të fuqishme te prodhimit ne klasen AB dhe nje furnizim te besueshem me energji switching, HPX1200 mund te jape 1200 watt total me ngarkese 2 ohm duke e bere ate nje burim shume te pershtatshem te fuqisë edhe nga me te kerkuara te perforcimit te zerit

Transport i Shpejtë
56 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 3 300 Lek

PROEL Suport mikrofoni modeli RSM100BK

Suport mikrofoni PROEL RSM100BK
Lartesia minimale: 950 mm
Lartesia maksimale: 1600 mm
Pesha: 2,65 kg

Transport i Shpejtë
3 300 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 23 000 Lek

Soundsation Amplifikator Zeus A-300

Amplifikator Soundsation Zeus A-300
Transformator me cilesi te larte dhe me performance te larte

Transport i Shpejtë
23 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 34 000 Lek

Soundsation Amplifikator Zeus A-900

Modalitetet Stereo / paralele / të bridged-mono
Transformator me cilesi te larte me performance te larte
Dizajn 2U Shasia

Transport i Shpejtë
34 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 54 000 Lek

Saundsation Amplifikator Zeus A-1800

Seria ZEUS II perfaqeson nje epoke te re ne nje amplifikim te volitshem te cilesise
Ato jane te pershtatshme per muzikante, DJ dhe argetues, si dhe shtepi festash, disko, klube dhe pube.

Transport i Shpejtë
54 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 34 000 Lek

Proel Boks i amplifikuar WAVE 10A

Lloji i sistemit: 2 Menyra
Mbulimi kendor: 90 ° H x 60 ° V
Fuqia maksimale e pikut: 260W
Fuqia e vazhdueshme perforcues HF: 30W ne klasen AB
Fuqia e vazhdueshme e amplifikatorit LF: 100W ne klasen D
Pergjigjja ne frekuence: 70Hz - 20kHz
SPL max: 122dB

Transport i Shpejtë
34 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 39 500 Lek

Proel Boks i amplifikuar WAVE12A

Boks i amplifikuar Proel  WAVE12A
Ju vetem duhet te lidhni telefonin tuaj ose tabletin tuaj me nje altoparlant WAVE per te luajtur muzike pa nevojen e ndonje kablli

Transport i Shpejtë
39 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 58 000 Lek

Proel Boks i amplifikuar V15A

Boks i amplifikuar Proel V15A
Hyrja e zgjedhshme MIC / LINE me 2-band EQ
Forma asimetrike per perdorim gjithashtu si monitor i skenes
Pesha 18 kg 

Transport i Shpejtë
58 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 110 000 Lek

Proel Boks i amplifikuar set modeli LT812A

Boks i amplifikuar SET Proel modeli LT812A
Qarku DUAL LIMITER siguron nje tingull te paarritshem edhe ne nivelin me te larte dhe nje mbrojtje totale te altoparlanteve

Transport i Shpejtë
110 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Boks i amplifikuar Soundsation GO-SOUND15AM
  • Vetëm online
Çmimi 31 000 Lek

Soundsation Boks i amplifikuar GO-SOUND15AM

Boks i amplifikuar Soundsation GO-SOUND15AM
Perforcues me fuqi AB 880 W
Prodhimi i linjes XLR
Dimensioni i altoparlantit (Pa x HxD) 440 x 703 x 370 mm
Pesha 15 Kg

Transport i Shpejtë
31 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 28 000 Lek

Soundsation Boks i amplifikuar GO-SOUND15A

Boks i amplifikuar Soundsation GO-SOUND15A
Dimensioni i altoparlantit (Pa x HxD) 440 x 703 x 370 mm
Pesha 15 Kg
Perforcues me fuqi AB 880 W

Transport i Shpejtë
28 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 28 000 Lek

Soundsation Boks pasiv i pamplifikuar HYP-ER TOP 15P

Boks pasiv i dyanshem
Rezonancë e larte, kabinet i forte dhe i lehte me propilen me grile te plote metalik, pelhure te papershkueshme nga zeri

Transport i Shpejtë
28 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 46 000 Lek

Proel Monitor te amplifikuar studio EIKON-6A

Monitor te amplifikuar studio Proel EIKON-6A
Perforcues AB 20 + 50W te nivelit te larte me kufizim te dyfishte CLIP LIMITER
SPL MAX -106 dB

Transport i Shpejtë
46 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 5 200 Lek

Proel Boks mural XE35TB

Boks Mural Proel XE35TB
Instalim vertikal ose horizontal
Ngjyra: E zeze

Transport i Shpejtë
5 200 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 5 200 Lek

Proel Boks mural modeli XE35TW

Materialet e ndertimit: ABS / Steel
Ngjyra: Bardhe
Permasat (L x H x D): 130 x 198 x 130 mm
Pesha: 1.8 kg (3.969 lb)

Transport i Shpejtë
5 200 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Boks Mural Proel XE55TB
  • Vetëm online
Çmimi 7 400 Lek

Proel Boks Mural XE55TB

Boks Mural Proel XE55TB

Transport i Shpejtë
7 400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 7 400 Lek

Proel Boks mural modeli XE55TW

Boks Mural Proel XE55TW
Instalim vertikal ose horizontal
Ngjyra: Bardhe
Pesha: 3 kg (6.615 lb)

Transport i Shpejtë
7 400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 8 700 Lek

Proel Boks mural modeli X30TB

Boks Mural Proel X30TB
Materiali ndertimit: ABS / Alumini
Ngjyra: E zeze
Permasat (LxHxD): 125 x 193 x 120 mm
Pesha: 1.3 Kg

Transport i Shpejtë
8 700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 8 700 Lek

Proel boks mural modeli X30TW

Boks Mural Proel X30TW
Materiale ndertimi: ABS / Alumini
Ngjyra: Bardhe
Permasat (LxHxD): 125 x 193 x 120 mm
Pesha: 1.3 Kg

Transport i Shpejtë
8 700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 4 900 Lek

Proel Boks per ambjente te jashtem PA PR10PLB

Boks per ambjent te jashtem Proel PA PR10PLB
Ngjyra: e zeze 
Përmasat (L x H x D): Ø138 x 190 mm
Pesha: 1,9 kg (4,190 lb)

Transport i Shpejtë
4 900 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 6 300 Lek

Proel Boks per ambjent te jashtem PA PR30PL

Boks per ambjent te jashtem Proel PA PR30PL
Dizajn inovativ per te siguruar performance audio me cilesi te larte

Transport i Shpejtë
6 300 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje