Amplifikator Proel HPX1200
  • Amplifikator Proel HPX1200
  • Amplifikator Proel HPX1200

Proel Amplifikator HPX1200

Me kombinimin e fazave të fuqishme te prodhimit ne klasen AB dhe nje furnizim te besueshem me energji switching, HPX1200 mund te jape 1200 watt total me ngarkese 2 ohm duke e bere ate nje burim shume te pershtatshem te fuqisë edhe nga me te kerkuara te perforcimit te zerit

  • Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve Transport i shpejtë brenda 2-3 Ditëve
  • Paguaj në Dorëzim Paguaj në Dorëzim
56 000 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Artikujt e fundit në gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Ky artikull së fundmi është shtuar në shportë më: 04/11/2019

Me kombinimin e fazave të fuqishme të prodhimit në klasën AB dhe një furnizim të besueshëm me energji switching, HPX1200 mund të japë 1200 watt total me ngarkesë 2 ohm duke e bërë atë një burim shumë të përshtatshëm të fuqisë edhe nga më të kërkuara të përforcimit të zërit. Dritë e lehtë dhe lehtësisht e dëgjueshme, amplifikuesit seri HPX ofrojnë praktikë si një nga karakteristikat e tyre primare. Modalitetet e tyre të kalimit me energji dhe sistemet efikase të ftohjes i bëjnë ato veçanërisht të përshtatshme për përdorim në sistemet kompakte dhe portative dhe në të njëjtën kohë i bëjnë ato të besueshme dhe të qëndrueshme edhe pas shume vitesh të përdorimit intensiv. Një filtër LPN oi kalimit të ulët mundëson përmirësim të përgjigjes së frekuencës së ulët, duke garantuar më shumë  dinamikë, duke mbrojtur njëkohësisht edhe altoparlantët e lidhur nga mbingarkesa. Paneli i përparëm  ofron një sistem gjithëpërfshirës të treguesve të statusit LED dhe kontrolleve të indeksuara të nivelit.

HPX1200
1 Artikulli
2018-11-21

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: