Na ndiqni në Facebook

Romane

Lloje te ndryshme romanesh
Me te kerkuarat

Romane

Filtrat aktiv

Çmimi 500 Lek

Astrologjia (Horoskopi)

Astrologjia (Horoskopi)
Perzgjodhi dhe perktheu nga frengjishtja: Nikolla Herceku
Pergatiti: Medaur Studio
Lloji i librit: Roman
Faqe 180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 800 Lek

Dhe nisi vetem nga kureshtja

Dhe nisi vetëm nga kureshtja
Autobiografia e nje te burgosure dhe prostitute 13-vjecare
Nga Kristian F.
Përktheu nga origjinali Arben Gazioni
Titulli Origjinal: Wir kinder vom
Përgatiti botimin: Medaur Studio
Lloji i librit : Roman, Autobiografi
Nr. i faqeve : 117

Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

E mbeshtjelle nga drita

Romani \'E mbështjelle nga drita\'
Nga autorja e mirenjohur  Betty J. Eadie
Titulli origjinal: Embraced by the light
Perktheu: Gentiana Minga
Nr. i faqeve : 180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Erika (Novela)

Erika (Novela)
Nga autori Elio Vitorini
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Nr. i faqeve : 321
Lloji i librit : Novele

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Çmimi 500 Lek

Gjakmarrja e Kusarit

Gjakmarrja e Kusarit
Nga Aleksander Duma
Pergatiti: Medaur Studio
Nr. i faqeve 180
Lloji i librit : Roman

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Poli dhe Virgjinia

Titulli:Poli dhe Virgjinia
Nga Bernard de Saint Pierre
Pergatiti: Medaur Studio

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 400 Lek

Princi dhe i varferi

Princi dhe i varferi (Roman) Nga Mark Tuen
Pergatiti botimin Medaur Studio 
Nr. i faqeve 125 
Lloji i librit : klasike,libra per femije

Transport i Shpejtë
400 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Rrefimi i nje anijembyturi

Rrefimi i nje anijembyturi
Nga autori i mirenjohur Gabriel Garcia Marquez
Titulli origjinal: Relato de Naugrago
Pergatiti botimin : Medaur Studio
Lloji i librit : Roman
Nr. i faqeve : 150

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 700 Lek

S'ka dashuri pa dashuri

S\'ka dashuri pa dashuri
Titulli origjinal: Pas d’amour sans amour.
Perktheu ne shqip :Nasi Lera
Nr. i faqeve: 320
Lloji i librit: Roman

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 700 Lek

Te fejuarit

Romani Te fejuarit
Nga Alessandro Manzoni
Titulli origjinal: I Promessi Sposi
Perktheu ne shqip: Jorgo Gjikondi
Nr faqeve 723

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Trendafil me kredi

Trendafil me kredi
Nga autorja Elsa Triole
Pergatiti botimin: Medaur Studio
Nr. i faqeve :180
Lloji i librit: Roman

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Vrasje ne Sorento

Vrasje ne Sorento
Nga autori James Hadley Ghase
Pergatiti botimin: Medaur Studio
Nr.i faqeve : 160
Lloji i librit: Roman

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Johan Padan drejt zbulimit te Amerikave

Romino Johan Padan drejt zbulimit te Amerikave
Nga autori  Dario Fo
Titulli origjinal: Johan Padan a la deskoverta de la Americhe
Perktheu ne shqip : Juliana Filo
Nr. i faqeve  180

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 380 Lek

Komandanti i Jenicereve

Romani Komandanti i Jenicerëve
Nga autori James Ludlow
Titulli origjinal: The Captain of the Janizaries
Pergatiti: Medaur Studio
Nr i faqeve : 378

Transport i Shpejtë
380 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 500 Lek

Misteri i Luvrit Belphedor

Misteri i Luvrit Belphedor
Nga autori Arthur Bernede
Pergatiti: Medaur Studio
Nr. i faqeve :160
Lloji i librit : Roman

Transport i Shpejtë
500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 700 Lek

Pasioni

Pasioni (roman)
Titulli origjinal : En vant,calme et droit
Nga autori  Fransua Nurisje
Perktheu nga origjinali : Viktor Kalemi
Pergatiti: Medaur Studio
Nr. i faqeve :320

Transport i Shpejtë
700 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Liber
  • Vetëm online
  • Në aksion!
Çmimi 800 Lek

Liber

KESHILLAT E EDLIRES
Transport i Shpejtë
800 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje