Rreth shitësit

Produkte me bazë bimore pa asnjë efekt anësor. Kurativ dhe 100% efektiv ndaj një numri të madh sëmundjesh të lëkures.

Politikat e privatësisë

Ilaci popullor eshte 100% bimor dhe nuk ka efekte anesore.

Politikat e kthimit

Produkti eshte cilesor dhe brenda garancise se perdorimit.I testuar dermatolog dhe nuk ka asnje lloj alergjie per lekuren.Ndaj rastet e kthimit konsiderohen shume te pakta.

Politikat e transportit

Postieri e sjell produktin tek shtepia juaj.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 3 të 3 artikujve