Politikat e privatësisë

Të dhënat e klientëve të cilat paraqiten bashkangjitur me porosinë, nuk do të përdoren për asnje lloj qëllimi tjetër përvec përfundimit me sukses të porositjes.

Politikat e kthimit

Në rast se produkti është i ndryshëm nga produkti që keni porositur ose është i dëmtuar mund të kërkoni ta ktheni produktin ose ta ndërroni dhe transportin e paguan dyqani. Çdo produkt mund te kthehet brenda 48 orëve i pa perdorur i pa dëmtuar.

Politikat e transportit

Transporti mundësohet nga COEX SHPK. Në rastin kur klienti dëshiron ta kthejë produktin pa asnjë defekt dhe asnjë gabim nga ana e dyqanit tarifen e transportit e paguan klienti.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 11 të 11 artikujve