Rreth shitësit

Lodra per Femije AL ofron ne treg per femijet tuaj lodra dhe aksesore te ndryshem per ti bere ato te lumtur. Ne ofrojme: – Makina me Baderi – Motorra me Baderi – Karroca – Bicikleta – Aksesore te ndryshem – Etj..! Makinat dhe Motorrat jane me baderi te karikueshme dhe rezistente. Mundesojme gjithashtu dergesa brenda dhe jashte tiranes me poste per porosi te ndryshme. Ju Mirepresim prane dyqanit tone ose na Kontaktoni per me shume informacion.

Politikat e privatësisë

Te gjitha produktet jane cilesore dhe respektojme te drejtat e klientit. Cdo e dhene e klienteve ruhet ne menyre konfidenciale nga Immense Group sh.p.k

Politikat e kthimit

Klienti mund ta kthej produktin brenda 48 oreve

Politikat e transportit

Sipas marveshjes se transportuesit nga Immense Group sh.p.k Produkti ju vjen tek banesa juaj brenda pak ditesh , varet nga zona juaj ku jetoni.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 12 të 16 artikujve