Politikat e privatësisë

Te gjitha produktet jane cilesore dhe respektojme te drejtat e klientit. Cdo e dhene e klienteve ruhet ne menyre konfidenciale nga Immense Group sh.p.k

Politikat e kthimit

Klienti mund ta kthej produktin brenda 48 oreve

Politikat e transportit

Sipas marveshjes se transportuesit nga Immense Group sh.p.k Produkti ju vjen tek banesa juaj brenda pak ditesh , varet nga zona juaj ku jetoni.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 12 të 54 artikujve