Rreth shitësit

Spray WD-40 Multifunksional 1000 perdoreme

Politikat e privatësisë

Te gjitha informacionet private te klientit mbahen ne menyre konfidenciale nga Immense Platform. Privacia juaj asnjeher nuk ndahet me pale te treta.

Politikat e kthimit

Çdo produkt mund te kthehet brenda 48 orëve i pa perdorur i pa dëmtuar. Në rast se produkti është i ndryshëm nga produkti që keni porositur ose është i dëmtu mund të kërkoni ta ktheni produktin ose ta ndërroni dhe transportin e paguan dyqani. Në rastin kur klienti ka mar produktin por ka dëshir ta kthejë mund ta bej ate brenda 48 orëve duke marrë përsipër vet pagesën e transportit.

Politikat e transportit

Transporti mundësohet nga COEX SHPK. Në rastin kur klienti dëshiron ta kthejë produktin pa asnjë defekt dhe asnjë gabim nga ana e dyqanit tarifen e transportit e paguan klienti.

  • Filtro kërkimin tënd:
Shfaq 1 - 1 të 1 artikujve