Verë pa alkool 0.0% - TEMPRANILO Red
  • Verë pa alkool 0.0% - TEMPRANILO Red
  • Verë pa alkool 0.0% - TEMPRANILO Red
  • Verë pa alkool 0.0% - TEMPRANILO Red

Vere pa alkool 0.0% - TEMPRANILO Red

Tempranillo verë e kuqe vjen nga vreshtat La Mancha (Spanjë). Kjo verë e prodhuar nga rrushi Tempranillo filtrohet në mënyrë të veçantë kështu që nuk ka mbetur asgje gjurme alkooli dhe prandaj edhe certifikuar Halal. Kjo verë e kuqe ka një ngjyrë kafe të gështenjës dhe aromë të frutave të kuqe. Kjo verë halal e kuqe jo-alkoolike prej 0,0% është e shijshme e kombinuar me  mish.

950 Lek
me TVSH
Disponueshmëria Ka Gjendje Sasia:
Jep Oferten Tende

Ky artikull së fundmi është shtuar në shportë më: 30/05/2019

Tempranillo verë e kuqe vjen nga vreshtat La Mancha (Spanjë). Kjo verë e prodhuar nga rrushi Tempranillo filtrohet në mënyrë të veçantë kështu që nuk ka mbetur asgje gjurme alkooli dhe prandaj edhe certifikuar Halal. Kjo verë e kuqe ka një ngjyrë kafe të gështenjës dhe aromë të frutave të kuqe. Kjo verë halal e kuqe jo-alkoolike prej 0,0% është e shijshme e kombinuar me  mish.

Tempranilo Red wine
400 Artikuj

Transporti

QyteteTarifaKoha
Tirana 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Rrethinat e Tiranës 240 Lekë Brenda 48 Orëve
Durrës 340 Lekë Brenda 2-3 Ditëve
Qytete të Tjera 340 Lekë Brenda 3-4 Ditëve
Kosovë 6 Euro Brenda 5-7 Ditëve

Vlerësime

Shkruani komentin tuaj

Shkruani komentin tuaj

2 produkte të tjera në të njëjtën kategori: