Na ndiqni në Facebook

Violine dhe Aksesore

Këtu do te gjeni te gjitha llojet me te fundit te violinave dhe aksesoret e saj.

Violine dhe Aksesore

Filtrat aktiv

Violine Profesionale
  • Në aksion!
Çmimi 29 000 Lek
5 Review(s) 

Violine Profesionale Soundsation 4/4

Violinë profesionale Soundsation formati 4/4
4/4 Violine me mbajtesen dhe harkun

Transport i Shpejtë
29 000 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Violine format 1/4
  • Vetëm online
  • Në aksion!
Çmimi 11 500 Lek

Soundsation Violine format 1/4

Marka: Soundsation
Model: Virtuoso ¼
Te gjitha aksesoret e perfshire

Transport i Shpejtë
11 500 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Çmimi 6 300 Lek

SoundSation Suport violinceli modeli SCEST100

Suport violinceli SoundSation SCEST100
Specifikimet
Lartësia (min-max): 500-840 mm
Dimensionet bazë (L x P min-maks) 400 x 350-580 mm
Pesha 2,6 Kg

Transport i Shpejtë
6 300 Lek
Disponueshmëri: Artikujt e fundit në gjendje
Hark violine format 4/4
  • Në aksion!
Çmimi 1 900 Lek

Soundsation Hark violine format 4/4

Marka :Soundsation
Model : AT-VN 4/4 Student line
Gjatesia 72 cm
Pershtatet me violina me madhesi 4/4 

Transport i Shpejtë
1 900 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje
Hark violine format 1/4
  • Në aksion!
Çmimi 1 700 Lek

Hark violine format 1/4

I pershtatur per violine me madhesi 1/4
Shkop gjashtekendor
Shkop me cilesi te larte brazilwood

Transport i Shpejtë
1 700 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje