Na ndiqni në Facebook

Xhama Mbrojtës

immense.al: gjeni nje game te gjere mbrojtesesh, xhamash per smartphone. Bli online xham mbrojtes per ekranin me cmim premium dhe nje cilesi te mire tek Immense. Ketu gjeni produktet qe ju interesojne.

Xhama Mbrojtës

Filtrat aktiv

Xham i Temperuar per cdo Smartphone
  • Në aksion!
Çmimi 200 Lek

Xham i Temperuar per cdo Smartphone

Xham mbrojtes i Temperuar 
Vendoset lehtësisht sipas udhezimeve në paketim.
Një mbrojtëse e mirë për xhamin e telefonit nga thyerja dhe gervishtjet.

Transport i Shpejtë
200 Lek
Disponueshmëri: Ka Gjendje